2016. március 3., csütörtök

KávéBár Bazár 2016


Idén is több ezer embert érdekelt a KávéBár Bazár

Az idei évben is rengetegen voltak kíváncsiak, a már hetedik alkalommal megrendezett KávéBár Bazár eseményére.  A Február 20-21-i hétvégén a teltházas Corinthia Hotelben a legtöbben a kávék iránt érdeklődtek. Persze a több száz féle kávé mellett a látogatók bort is kóstolhattak és különböző programokon vehettek részt, természetesen a nap végére senkinek nem maradt megválaszolatlan kérdése.

Kávéillat, kávékóstolás, kiállítások, versenyek, programok, előadások: így zajlott az idei KávéBár Bazár! 
Az összejövetelt február 20-21-én szervezték meg, ahol a baristák és bártenderek ismét összemérhették tudásukat hazai pályán.

„Nagyon sokan vagyunk és szuper a hangulat!”
- olvasható az esemény hivatalos Facebook oldalán.

A két nap alatt több mint 2500-an látogattak el a Corinthia Hotelbe, ahol egész hétvégén kávéillat terjedt, a rendezvényen a résztvevők több mint 50 kiállító termékét, borok, párlatok, koktélok izgalmas ízeit kóstolhatták végig.

A belépőjegy nemcsak a korlátlan kóstolást, hanem az előadásokon, programokon való részvételt is tartalmazta. A látogatók bepillantást nyerhettek a szakma fortélyaiba, hogy mi zajlik a pult mögött, hogy milyen izgalmas is a baristák vagy épp a bártenderek élete.

A kiállítások mellett párhuzamosan zajlott le a Cup Tasting, a Latte Art, a Koktél-és Flair Bajnokság, valamint a Magyar Sommelier Bajnokság is. 
A verseny résztvevőinek pedig ezúton is szeretnénk gratulálni!


Forrás: https://www.facebook.com/CAFEBar-137205142957734/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése